God fortsättning!

Godeftermiddag!

Faceplate.se vill önska er en god fortsättning och ett förhoppningsvis lyckligt 2012!

Vi vill även passa på att förklara varför hårddisken till XBOX 360 Slim har varit svår att få in på lager. Vi har jagat den riktigt hårt och äntligen fått in en beställning som är på väg till vårt lager igen.

Problemet som uppstått, är vattenkatastrofen i Thailand. Nästan alla hårddiskar tillverkas i Thailand, vattenöversvämningen där borta har medfört ökade priser på de flesta export-varorna där b.la. priser på hårddiskar ökats radikalt. Många leverantörer har därför valt att vänta med inköp av hårddiskar, tills priserna sjunker igen. Men de misstänker att det kan ta upp till 8-9 månader innan det börjar bli bra igen.

Faceplate.se orkar inte vänta såpass länge för att få in en produkt som verkligen har ett högt intresse och efterfråga. Därför har vi varit tvungna att höja priset på hårddisken och tagit hem en leverans på ett mycket begränsat antal.

Vill du därför vara garanterad en hårddisk till XBOX 360 Slim på 250 GB, bör du förhandsboka en redan idag. Du kan gå till produkten direkt, genom att klicka här.

Vi beräknar kunna leverera hårddisken 2012-01-25.

Ha en fantastiskt trevlig dag!

Bästa hälsningar
Faceplate.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0