Äntligen..

Nu börjar det äntligen närma sig tills vi släpper den nya grafiska profilen för Faceplate. Vi har väntat enormt och tyvärr blev det så att vi var tvugna att avbryta processen tidigare under detta år p.g.a. vissa olika skäl.

Men nu är vi igång och vi beräknar släppa en ny, ball och häftig grafisk profil inom kort. Vi är supernöjda och finjusteringen är under process just nu.

I samband med releasen av den nya grafiska profilen kommer vi även köra riktigt häftiga erbjudanden. Så håll dig uppdaterad och var snabb så att du också kan ta del av våra superballa kompiserbjudanden!

Vi kan redan nu avslöja att vi ändrat riktining och kommer byta färgtema på Faceplate, vi avslöjar dock inte vilken färg. Men vi hoppas att ni fortfarande kommer att känna igen er! :-)

Ha det gott så länge

Vänliga hälsningar
Faceplate.se

Ny leverans på väg

Nu är äntligen en av våra riktigt två heta leveranser denna månad på väg. Det är ett väldigt väldigt speciellt paket direkt från Frankrike.

I paketet innehåller det en produkt som faktiskt ännu inte släppts i Sverige ännu, nämligen X-Tatic Digital från tillverkarna Sharkoon. Det är ett nöje att Faceplate.se får vara den första butik i Sverige, att presentera denna fantastiska produkt som stöder 5.1 ljud i ett headset!

Detta headset är en dunder hit för alla som vet vad ps3 tillbehör är.

Tyvärr var det omöjligt att komma över en större upplaga då de är fruktansvärt begränsade, så vi har väldigt, väldigt litet lager på dessa headset. Du får helt enkelt skynda boka en! :-)


Vänliga hälsningar
Faceplate.se

Tillbehör för Wii och Playstation 3

Finns det några tillbehör till Wii eller PS3 du saknar?

Har du varit utomlands och möjligen fått syn på något som du aldrig fått nys om här hemma i Sverige? Kontakta oss så skall vi undersöka saken och förhoppningsvis kunna plocka hem det.

Just nu håller Faceplate.se på med att jaga Wii tillbehör och PS3 tillbehör. Vi försöker samla ett sortiment som man inte tvivlar på, något som man måste ha och något med kvalité.

Om ni har några tips på något vi bör lägga in i vårt sortiment, vänligen kontakta oss så löser vi det.

Vänliga hälsningar
Faceplate

RSS 2.0