Chippa ditt PS3!

Nu har man äntligen knäckt PS3 enheten! Ett PS3 Chip som gör ditt liv otroligt mycket enklare!
Det betyder att du nu kan spela PS3 spel direkt från din hårddisk på PS3 enheten. Du gör detta möjligt med något som heter PS Jailbreak, en flash-usb liknande pryl som innehåller en mjukvara. PS Jailbreak är magisk och gör i princip det som vi alla väntat på i en evighet, att helt enkelt kunna ta backuper på dina PS3 spel.

Du kan läsa mer om PS Jailbreak i vår butik och även lägga en bokning på den! Vi håller på att förhandla ett avtal med PS Jailbreak teamet just nu, men under tiden skall vi hinna få till en skön leverans!

Läs mer om PS Jailbreak.

Vänliga hälsningar
Faceplate.se

Faceplate.se avancerar

Faceplate.se startade webbutik för att främst sälja wii tillbehör, ps3 tillbehör m.fl. men valde sagta att utöka med andra produkter. Något vi börjat satsa på allt mer och mer är tillbehör för iPhone 4, intressant va?

Faceplate är en butik på nätet som satsar på det mesta inom teknikutveckling med fokus på tv-spel. Nu kan du också hitta skydd och accessoarer för dina telefoner, främst iPhone 3G tillbehör, iPhone 3GS tillbehör och iPhone 4G tillbehör.

Vi satsar ständigt på att utöka sortimentet, tycker du att det är något som saknas i vår katalog? Vänligen tipsa oss, så undersöker vi era tips och ser ifall det är något som passar oss. Tipsaren blir naturligtvis belönad.

Glöm inte, Faceplate.se är din butik för tillbehör till ditt TV-spel!

RSS 2.0