Vi jobbar stenhårt!

Det börjar bli allt för långa mellanrum mellan våra blogginlogg och vi förstår att ni saknar höra av från oss. Vi skall försöka få ändring på detta, men det är inte enkelt när vi jobbar så hårt med nya produkter!

Under dagen har vi publicerat lite mer än 15 nya produkter, vissa är självklara och andra helt nya och superballa! Vi har t.ex. knytit kontakt och börjat plocka in lite mer roligare produkter, exempelvis videoinspelare i bilen. Därför öppnade vi upp för en helt ny kategori som vi döpt till Övervakning, som du hittar under fliken Övrigt!

Inom kort sticker Faceplate.se-teamet iväg på en 15 dagars resa till Kina för att knyta fler kvalitéts-kontakter med leverantörer som har sina fabriker på plats. Vi jagar främst ett avtal med superkända Nyko, men också aktörer som t.ex. Shinobii, XCM, PEGA och GIOTECK.

Vi är bortresta mellan den 1:a fram t.om. 15:e juni, vilket kommer innebära att vissa leveranser kan komma att försenas. Men vi jobbar hårt med att lära upp vår deltidare på att sköta alla utleveranser till alla våra kunder.

Ha en trevlig arbetsvecka i vårt fantastiska sommarväder!

Bästa hälsningar
Faceplate.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0